4-retters lørdagstilbud
May
10

4-retters lørdagstilbud

Sjøkrepshale

Yakitori grillet sjøkrepshale penslet med champagne og sjøkrepsglaze, servert med skalldyrssaus.
(H, M, SK, SV)

Kveite

Ovnsbakt kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørettrogn, gressløk og eplehollandaise. Serverte med smørstekte urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy.
(M, VA, F, SV)

Lam

Pannestekt ytrefilet av lam med karamellisert gulrotpure, saltbakt sellerirot, romanesco, mini rødbet vendt i solbærglaze, sjalottløk og lammesjy tilsmakt rosmarin. Servert med potetkrokket fylt med comté.
(M, H, E, SV)

Sjokoladefudge

Toppet med hvit sjokolademousse, nøtter, bær, gel og bringebæris.
(M, H, N)

View Event →
Mar
1

4- retterstilbud

Norsk Hummer & Chawanmushi

Chawanmushi laget med Shiitakekraft, norske hummerklør, hummerskum og krutonger.
(SK,M,H,E,SV)

Skrei

Skrei fra Lofoten med løyrom, karamellisert blomkålpuré, syltet knutekål, petit pois, macademianøtter, agurk, reddik, smørsaus, dillolje og urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy.
(M,N,SV)

Indrefilet

Indrefilet av storfe med blomkålpuré, smørstekt spinat, grillet løk, stekt sopp, rødvinssaus og pommes anna.
(M, SL, SV)

Crème Brûlée

Lun crème brûlée med vaniljeis tilsmakt med skogsbær og brent hvitsjokolade.
(M, H, E)

View Event →
Feb
15

4-retterstilbud

Kamskjell

Yakitori grillet kamskjell med XO panko crunch, brunet selleripurè, karamellisert fennikel og ponzusaus.
(SK,M,H,SO, SV)

Kveite

Ovnsbakt kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørettrogn, gressløk og eplehollandaise.
(M, VA, F, SV)

Reinsdyr

Reinsdyr med karamellisert jordskokkpuré, saltbakte rødbeter, smørstekt sopp, langtidsstekt delikatesseløk, syltet rødbet med solbær og hasselnøtter, viltsaus og pommes anna.
(M,HA,SL,SV)

Sjokoladefudge

Toppet med hvit sjokolademousse, nøtter, bær, gel og bringebæris.
(M, H, N)

View Event →
Nov
9

4-retters

Lørdagstilbud
kun 679,-


Hummerbisque
Kremet hummerbisque med krepsehaler og dill olje

Torsk
Ovnsbakt torsk med smørstekte blomkålsbuketter, aspargesbønner vendt med sjalottløk, langtidsstekt delikastesseløk, crispy grønnkål, rødvinssaus tilsmakt med estragon

Reinsdyr
Reinsdyr med karamellisert jordskokkpuré, saltbakte rødbeter, smørstekt sopp, langtidsstekt delikatesseløk, syltet rødbet med solbær og hasselnøtter, viltsaus og pommes anna

Crème Brûlée
Lun crème brûlée med vaniljeis tilsmakt med skogsbær og brent hvitsjokolade

View Event →
4-retters (Copy)
Apr
27

4-retters (Copy)

Lørdagstilbud
kun 645,-


Skalldyrravioli

Åpen ravioli med skalldyr, hasselnøtter, beurre noisette og skalldyrsaus

Kveite

Ovnsbakt kveite med smørstekte grønne og hvite asparges, spinat, syltet delikatesseløk, valnøtter, ørretrogn, ramsløksolje og blåskjellsaus

Entrecôte

Black Angus Entrecôte fra Argentina, smørstekt portobellosopp, ramsløksmør og bearnaisesaus

Crème brûlée

Lun crème brûlée med vaniljeis tilsmakt med skogsbær. Servert med bjørnebær og solbær marinert i rødvinsglaze og crêpe crisp

View Event →
4-retters
Apr
13

4-retters

Lørdagstilbud
kun 645,-


Aspargessuppe

Aspargessuppe laget på hvite tyske asparges med smørstekte asparges og ramsløksolje

Piggvar

Ovnsbakt Piggvar med blomkålpuré, brokkolini, grillet purreløk, syltet knutekål, dillolje og eple beurre blanc

Lam

Ytrefilet av lamb vendt i persille crisp, gulrotpuré, saltbakt delikatesseløk, edamamebønner, hjertesalat vendt i Chardonnay glaze, bubu arare crisp, ramsløkchips og morkelsaus

Sjokoladefondant

Sjokoladefondant med Grand Cru vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri)

View Event →
Winemakers dinner med Weingut Winter
Apr
10

Winemakers dinner med Weingut Winter

Meny 

Hvit Aspargessuppe
Kremet aspargessuppe laget på hvite tyske asparges med ramsløkolje.
Steinwein Riesling Trocken 2022

Kveite
Ovnsbakt Sterlingkveite med kaviar, crisp og vichyssoisesaus
Dittelsheim Chardonnay 2021 

Piggvar
Piggvar med grønne smørstekte asparges, hollandaise, beurre noisette og hasselnøtter
Westhofen Riesling 1G 2022
Dittelsheim Geiersberg GG 2020

Kalv
Rosa stekt kalv med karamellisert gulrotpuré, sprøstekt ramsløkblader, potetkrokket tilsmakt med Gruyère og morkelsaus
Dittelsheim Spätburgunder 2020

Pris: 1390,-

Onsdag 10.april får vi besøk av Stefan Winter og hans fantastiske viner fra Rheinhessen i Tyskland. Stefan vil fortelle oss om vinene, vinifikasjonen og historien til vinhuset. Vår kjøkkensjef har satt sammen en nydelig 4-retters meny til den uforglemmelige kvelden.

Om vinhuset
Weingut Winter ble etablert i Dittelsheim ­- Hessloch (Bereich Wonnegau) ved foten av Kloppberg i Rheinhessen­regionen. Eiendommen eies av familien Winter og drives av Stefan Winter siden 2000. Dokumenter viser at Riesling og Sylvaner ble dyrket der allerede i 1600. 60% av eiendommens 20 hektar er beplantet med Riesling. Resten er delt mellom Pinot Gris (Grauburgunder), Chardonnay, Sauvignon Blanc og Silvaner. 

Siden 2013 er Stefan Winter medlem av den internasjonalt anerkjente forbund for tyske Prädikat vineiendommer VDP. Stefan er også en av grunderne av «message in a bottle», en sammenslutning av unge likesinnede produsenter helt dedikerte til å lage høykvalitets stedspesifikke tørre viner. Stefan lager konsentrerte, klare og presise viner fra Dittelsheim solgt i henhold til VDPs klassifikasjoner

View Event →
4-retters
Mar
30

4-retters

Lørdagstilbud
kun 645,-


Soppsuppe
Kremet soppsuppe med sprøstekt enokisopp, krutonger og gressløksolje

Kveite
Ovnsbakt kveite med jordskokkpuré, mini gulrot, reddik, jordskokkchips, dillolje og
Champagne veloutésaus

Indrefilet
Indrefilet av storfe med blomkålpure, saltbakt delikatesseløk, smørstekt mini gulrot, trøffel saus og gressløks olje

Crème brûlée
Lun crème brûlée med vaniljeis tilsmakt med skogsbær. Servert med bjørnebær og solbær marinert i rødvinsglaze og crêpe crisp

View Event →
4-retters
Mar
16

4-retters

Lørdagstilbud kun
645,-


Sjøkreps
Pannestekt Sjøkrepshale med sjøkreps bisque, beurre noisette og poppet bubu arere ris

Skrei
Ovnsbakt skrei med brokkoli dippet i gressløksmajones og poppet bubu arere ris, blomkålpuré, syltet delikatesseløk, sandefjordsaus med løjrom og dillolje

Hjort
Rosa stekt hjort med jordskokkpuré, rødbeter, smørstekt rosenkål, grønnkålchips, solbærgel og fløtesaus tilsmakt med brunost.

Husets is
Grand Cru Vaniljeis, bringebæris, sjokoladeis

View Event →
4-retters
Mar
2

4-retters

Lørdagstilbud 
kun 645,-


Kamskjell fra Hitra
Pannestekt kamskjell med jordskokkpuré, yuzu gelekuler og beurre noisette med soya og hasselnøtter

Kveite
Ovnsbakt kveite med jordskokkpuré, mini gulrot, reddik, jordskokkchips, dillolje og
Champagne veloutésaus

Indrefilet
Indrefilet av storfe med blomkålpure, saltbakt delikatesseløk, smørstekt mini gulrot, trøffel saus og gressløks olje

Sjokoladefondant
Sjokoladefondant med Grand Cru vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri)

View Event →
4-retters
Feb
17

4-retters

Lørdagstilbud
 
kun 645,-


Sjøkreps                                    

Pannestekt Sjøkrepshale med sjøkreps bisque, beurre noisette og poppet bubu arere ris

Skrei                                                  

Ovnsbakt skrei med brokkoli dippet i gressløksmajones og poppet bubu arere ris, blomkålpuré, syltet delikatesseløk, sandefjordsaus med løjrom og dillolje

Hjort                                                  

Rosa stekt hjort med jordskokkpuré, rødbeter, smørstekt rosenkål, grønnkålchips, solbærgel og fløtesaus tilsmakt med brunost.

Husets is                          

Grand Cru Vaniljeis, bringebæris, sjokoladeis

View Event →
4-retters
Feb
3

4-retters

Lørdagstilbud 
kun 645,-

Soppsuppe                                

Kremet soppsuppe med sprøstekt enokisopp, krutonger og gressløksolje

Kveite                                                

Ovnsbakt kveite med jordskokkpuré, mini gulrot, reddik, jordskokkchips, dillolje og

Champagne veloutésaus

Indrefilet                                            

Indrefilet av storfe med blomkålpure, saltbakt delikatesseløk, smørstekt mini gulrot, trøffel saus og gressløks olje

Crème brûlée                            

Lun crème brûlée med vaniljeis tilsmakt med skogsbær. Servert med bjørnebær og solbær marinert i rødvinsglaze og crêpe crisp

View Event →