4-retters lørdagsmeny
Sjøkrepshale
Yakitorigrillet sjøkrepshale med sjøkreps bisque, fennikelmarmelade og syltet gulrot. (M, SK, SV)
Kveite
Ovnsbakt kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørretrogn, gressløk og eplehollandaise. (M, VA, F, SV)
Reinsdyr
Reinsdyr med karamellisert jordskokkpuré, saltbakte rødbeter, smørstekt sopp, langtidsstekt delikatesseløk, syltet rødbet med solbær og hasselnøtter, viltsaus og pommes anna. (M, HA, SL, SV)
Sjokoladefondant
Serveres med vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri). (H, M, E)
4-retters lørdagsmeny
Sjøkrepshale
Yakitorigrillet sjøkrepshale med sjøkreps bisque, fennikelmarmelade og syltet gulrot.
(M, SK, SV)
Kveite
Ovnsbakt kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørettrogn, gressløk og eplehollandaise.
(M, VA, F, SV)
Lam
Rosa stekt ytrefilet av lam vendt i pistasj og nøttecrust, solbær syltet beter, blomkål buketter, franske mini gulrøtter, lammesjy og potetpuré tilsmakt med confitert hvitløk og comté.
Sjokoladefondant
Serveres med vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri).
(H, M, E)
4-retters lørdagsmeny
Kantarell & Portobellosuppe
Kremet soppsuppe med surdeigskrutonger og gressløkolje. (M, H, SO, SV)
Torsk
Ovnsbakt torsk med, fargede blomkål buketter fra Gilhus gård i Lier, brokkolini, ristet macademianøtter og kremet sjøkrepssaus. Servert med smørstekte morene poteter fra bjærtnes & hoel på Nøtterøy. (F, M, N, SK)
Indrefilet av storfe
Grillet indrefilet av storfe, smørstekte kantareller og portobellosopp, brokkolini, hvitløksmør og Madeirasaus. Servert med potetpuré tilsmakt med confitert hvitløk og comté. (M)
Twisted tiramisu & brownie
Brownie med mascarponekrem og saltkaramellsaus tilsmakt med kaffe og miso. (M, H, E, SV)
4-retters lørdagsmeny er tilbake!
Sjøkreps
Gratinert sjøkreps med urtesmør, sitron smørstekt surdeigsbrød og aioli. (SK, M, H, E, SV)
Kveite
Ovnsbakt kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørettrogn, gressløk og eplehollandaise. (M, VA, F, SV)
And
Rosa stekt and servert med persillerotpuré, grillet minipurre, spinat, persillerot chips, bordelaisesaus med pancetta og rabarbra. Servert med potetpuré tilsmakt med Comté. (M, SV)
Sjokoladefondant
Serveres med vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri). (H, M, E)
4-retters lørdagstilbud
Hvit Asparges
Servert med brunet smør-hollandaise, macadamianøtter, ørretrogn og dill- og hylleblomstsirup.
(M, E, N, SV)
Piggvar
Ovnsbakt piggvar med hvit asparges, fennikelmarmelade, Osetra-Caviar, macadamianøtter, brunet smør, sherry beurre blanc, dill- og hylleblomstolje. Servert med smørstekte urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy.
(F, M, N, SV)
And
Rosa stekt and servert med persillerotpuré, grillet minipurre, spinat, stekt ramsløk, bordelaisesaus med pancetta og rabarbra. Servert med potetpuré tilsmakt med Comté.
(M, SV)
Sjokoladefondant
Serveres med vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri).
(H, M, E, N)
Fransk Finesse fra Burgund: Winemakersdinner med Domaine de Bellene
Paparazzi inviterer til en helaften 14.Mai kl.18:30 med Burgunds elegante viner, håndplukket av vinmakeren selv, servert sammen med en spesialkomponert meny fra vårt kjøkken.
Opplev ekte Burgund-magi på Paparazzi med vinmakerens egne historier, lidenskap og filosofi – rett fra kjelleren i Beaune til glasset på Paparazzi.
4-retters lørdagstilbud
Sjøkrepshale
Yakitori grillet sjøkrepshale penslet med champagne og sjøkrepsglaze, servert med skalldyrssaus.
(H, M, SK, SV)
Kveite
Ovnsbakt kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørettrogn, gressløk og eplehollandaise. Serverte med smørstekte urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy.
(M, VA, F, SV)
Lam
Pannestekt ytrefilet av lam med karamellisert gulrotpure, saltbakt sellerirot, romanesco, mini rødbet vendt i solbærglaze, sjalottløk og lammesjy tilsmakt rosmarin. Servert med potetkrokket fylt med comté.
(M, H, E, SV)
Sjokoladefudge
Toppet med hvit sjokolademousse, nøtter, bær, gel og bringebæris.
(M, H, N)
4- retterstilbud
Norsk Hummer & Chawanmushi
Chawanmushi laget med Shiitakekraft, norske hummerklør, hummerskum og krutonger.
(SK,M,H,E,SV)
Skrei
Skrei fra Lofoten med løyrom, karamellisert blomkålpuré, syltet knutekål, petit pois, macademianøtter, agurk, reddik, smørsaus, dillolje og urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy.
(M,N,SV)
Indrefilet
Indrefilet av storfe med blomkålpuré, smørstekt spinat, grillet løk, stekt sopp, rødvinssaus og pommes anna.
(M, SL, SV)
Crème Brûlée
Lun crème brûlée med vaniljeis tilsmakt med skogsbær og brent hvitsjokolade.
(M, H, E)
4-retterstilbud
Kamskjell
Yakitori grillet kamskjell med XO panko crunch, brunet selleripurè, karamellisert fennikel og ponzusaus.
(SK,M,H,SO, SV)
Kveite
Ovnsbakt kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørettrogn, gressløk og eplehollandaise.
(M, VA, F, SV)
Reinsdyr
Reinsdyr med karamellisert jordskokkpuré, saltbakte rødbeter, smørstekt sopp, langtidsstekt delikatesseløk, syltet rødbet med solbær og hasselnøtter, viltsaus og pommes anna.
(M,HA,SL,SV)
Sjokoladefudge
Toppet med hvit sjokolademousse, nøtter, bær, gel og bringebæris.
(M, H, N)
4-retters
Lørdagstilbud
kun 679,-
Hummerbisque
Kremet hummerbisque med krepsehaler og dill olje
Torsk
Ovnsbakt torsk med smørstekte blomkålsbuketter, aspargesbønner vendt med sjalottløk, langtidsstekt delikastesseløk, crispy grønnkål, rødvinssaus tilsmakt med estragon
Reinsdyr
Reinsdyr med karamellisert jordskokkpuré, saltbakte rødbeter, smørstekt sopp, langtidsstekt delikatesseløk, syltet rødbet med solbær og hasselnøtter, viltsaus og pommes anna
Crème Brûlée
Lun crème brûlée med vaniljeis tilsmakt med skogsbær og brent hvitsjokolade
4-retters (Copy)
Lørdagstilbud
kun 645,-
Skalldyrravioli
Åpen ravioli med skalldyr, hasselnøtter, beurre noisette og skalldyrsaus
Kveite
Ovnsbakt kveite med smørstekte grønne og hvite asparges, spinat, syltet delikatesseløk, valnøtter, ørretrogn, ramsløksolje og blåskjellsaus
Entrecôte
Black Angus Entrecôte fra Argentina, smørstekt portobellosopp, ramsløksmør og bearnaisesaus
Crème brûlée
Lun crème brûlée med vaniljeis tilsmakt med skogsbær. Servert med bjørnebær og solbær marinert i rødvinsglaze og crêpe crisp
4-retters
Lørdagstilbud
kun 645,-
Aspargessuppe
Aspargessuppe laget på hvite tyske asparges med smørstekte asparges og ramsløksolje
Piggvar
Ovnsbakt Piggvar med blomkålpuré, brokkolini, grillet purreløk, syltet knutekål, dillolje og eple beurre blanc
Lam
Ytrefilet av lamb vendt i persille crisp, gulrotpuré, saltbakt delikatesseløk, edamamebønner, hjertesalat vendt i Chardonnay glaze, bubu arare crisp, ramsløkchips og morkelsaus
Sjokoladefondant
Sjokoladefondant med Grand Cru vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri)
Winemakers dinner med Weingut Winter
Meny
Hvit Aspargessuppe
Kremet aspargessuppe laget på hvite tyske asparges med ramsløkolje.
Steinwein Riesling Trocken 2022
Kveite
Ovnsbakt Sterlingkveite med kaviar, crisp og vichyssoisesaus
Dittelsheim Chardonnay 2021
Piggvar
Piggvar med grønne smørstekte asparges, hollandaise, beurre noisette og hasselnøtter
Westhofen Riesling 1G 2022
Dittelsheim Geiersberg GG 2020
Kalv
Rosa stekt kalv med karamellisert gulrotpuré, sprøstekt ramsløkblader, potetkrokket tilsmakt med Gruyère og morkelsaus
Dittelsheim Spätburgunder 2020
Pris: 1390,-
Onsdag 10.april får vi besøk av Stefan Winter og hans fantastiske viner fra Rheinhessen i Tyskland. Stefan vil fortelle oss om vinene, vinifikasjonen og historien til vinhuset. Vår kjøkkensjef har satt sammen en nydelig 4-retters meny til den uforglemmelige kvelden.
Om vinhuset
Weingut Winter ble etablert i Dittelsheim - Hessloch (Bereich Wonnegau) ved foten av Kloppberg i Rheinhessenregionen. Eiendommen eies av familien Winter og drives av Stefan Winter siden 2000. Dokumenter viser at Riesling og Sylvaner ble dyrket der allerede i 1600. 60% av eiendommens 20 hektar er beplantet med Riesling. Resten er delt mellom Pinot Gris (Grauburgunder), Chardonnay, Sauvignon Blanc og Silvaner.
Siden 2013 er Stefan Winter medlem av den internasjonalt anerkjente forbund for tyske Prädikat vineiendommer VDP. Stefan er også en av grunderne av «message in a bottle», en sammenslutning av unge likesinnede produsenter helt dedikerte til å lage høykvalitets stedspesifikke tørre viner. Stefan lager konsentrerte, klare og presise viner fra Dittelsheim solgt i henhold til VDPs klassifikasjoner
4-retters
Lørdagstilbud
kun 645,-
Soppsuppe
Kremet soppsuppe med sprøstekt enokisopp, krutonger og gressløksolje
Kveite
Ovnsbakt kveite med jordskokkpuré, mini gulrot, reddik, jordskokkchips, dillolje og
Champagne veloutésaus
Indrefilet
Indrefilet av storfe med blomkålpure, saltbakt delikatesseløk, smørstekt mini gulrot, trøffel saus og gressløks olje
Crème brûlée
Lun crème brûlée med vaniljeis tilsmakt med skogsbær. Servert med bjørnebær og solbær marinert i rødvinsglaze og crêpe crisp

