Back to All Events

4-retters lørdagsmeny

Kantarell & Portobellosuppe

Kremet soppsuppe med surdeigskrutonger og gressløkolje. (M, H, SO, SV)

Torsk

Ovnsbakt torsk med, fargede blomkål buketter fra Gilhus gård i Lier, brokkolini, ristet macademianøtter og kremet sjøkrepssaus. Servert med smørstekte morene poteter fra bjærtnes & hoel på Nøtterøy. (F, M, N, SK)

Indrefilet av storfe

Grillet indrefilet av storfe, smørstekte kantareller og portobellosopp, brokkolini, hvitløksmør og Madeirasaus. Servert med potetpuré tilsmakt med confitert hvitløk og comté. (M) 

Twisted tiramisu & brownie

Brownie med mascarponekrem og saltkaramellsaus tilsmakt med kaffe og miso. (M, H, E, SV)

Previous
Previous
September 6

4-retters lørdagsmeny er tilbake!