LUNSJSANDWICHER | HELE DAGEN | JULELUNSJ | PIZZA | BARNEMENY | DESSERT | FORRETTER | HOVEDRETTER | 3-RETTERS | 3-RETTERSTILBUD | JULEMENY
Julemeny
Forretter
Gravlaks
Gingravet laks på smørstekt shokupanbrød, snøfrisk tilsmakt med pepperrot, reddik, karamelliserte hasselnøtter og dillolje.
(H,M,HA,E,F)
235,-
Hummerbisque
Kremet hummerbisque med krepsehaler og dill olje.
(M,SK,SL,SV)
259,-
Carpaccio av hjort
Tynne skiver av rå hjort servert med alpeostkrem, solbærgel med hint av rosmarin, crispy løk, saltbakte rødbeter, syltat delikatesseløk og løyrom.
(M,E,SN)
249,-
Hovedretter
Juletallerken
Klassisk juletallerken med norsk ribbe med sprøstekt svor, hjemmelagde grove medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, tyttebær, mandelpotet, sennep og julesaus.
(M,H,SN)
499,-
Pinnekjøtt
Urøkt pinnekjøtt fra Pers kjøkken servert med vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjysaus. Servert to ganger.
(M)
589,-
Reinsdyr
Reinsdyr med karamellisert jordskokkpuré, saltbakte rødbeter, smørstekt sopp, langtidsstekt delikatesseløk, syltet rødbet med solbær og hasselnøtter, viltsaus og pommes anna.
(M,HA,SL,SV)
535,-
Lutefisk
Lutefisk fra brødrene Berg på Værøy i Lofoten. Servert med baconfett, ertestuing, sirup, brunost, lefse, et utvalg av sennep, mandelpotet og sennepssaus. Servert to ganger.
(M,H,SN)
Ekstra servering + 95,-
699,-
Torsk
Ovnsbakt torsk med smørstekte blomkålsbuketter, aspargesbønner vendt med sjalottløk, langtidsstekt delikastesseløk, crispy grønnkål, rødvinssaus tilsmakt med estragon og urtepoteter.
(M,F,SL,SV)
489,-
Desserter
Riskrem
Riskrem med kirsebærsaus og mandler.
(M,N)
175,-
Sjokoladefondant
Sjokoladefondant med vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri).
(H, M, E, N)
199,-
Hjemmelaget Is
Vaniljeis, bringebæris, sjokoladeis.
(M)
175,-
Crème Brûlée
Lun crème brûlée med vaniljeis tilsmakt med skogsbær og brent hvitsjokolade.
(M, H, E)
195,-
Ostetallerken
Et utvalg av fire modne oster, søt marmelade, karamelliserte valnøtter og nøttekjeks.
(M, H, VA, N)
279,-
Petit Four
Tre små søte fristelser.
(E, M, N)
125,-
3-retter jul
Gravlaks
Gingravet laks på smørstekt shokupanbrød, snøfrisk tilsmakt med pepperrot, reddik, karamelliserte hasselnøtter og dillolje.
Juletallerken
Klassisk juletallerken med norsk ribbe med sprøstekt svor, hjemmelagde grove medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, tyttebær, mandelpotet, sennep og julesaus.
Eller
Pinnekjøtt
Urøkt pinnekjøtt servert med vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjysaus. Servert to ganger.
Sjokoladefondant
Riskrem med kirsebærsaus og mandler.