LUNSJ | PIZZA | MIDDAG | DESSERT | BARNEMENY | 3-RETTERSTILBUD | 5-RETTERSTILBUD | SNACKS | JULEMENY
Julemeny
Fra 7.November
Julelunsj
Gravlaks
Tynne skiver gravet laks med dillstuede poteter, rugbrødchips og sennepssaus.
(M, F, SN, R)
305,-
Juletallerken
Klassisk juletallerken med norsk ribbe med sprøstekt svor, hjemmelagde medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, tyttebær, mandelpotet, sennep og julesaus. (M, H, SN)
395,-
Ribbesmørbrød
Smørstekt surdeigsbrød med lun tynnskjært ribbe, rødkål, eple, fiken, salte mandler og sennepsdressing. (H, SN, N)
315,-
Forretter
Gravlaks
Tynne skiver gravet laks med dillstuede poteter, rugbrødchips og sennepssaus.
(M, F, SN, R)
250,-
Løyrom
Serveres med smørstekt brioche brød, 12 timer hengt rømme, rødløk og gressløk.
(H, M, F, SV)
325,-
Sjøkrepshale
Yakitorigrillet sjøkrepshale med sjøkreps bisque, fennikelmarmelade og syltet gulrot. (M, SK, SV)
285,-
Tartar
Finkuttet indrefilet av storfe vendt med Dijonsennep, gressløk, sjalottløk og gressløkolje. Servert med syltet rabarbra, eple og yuzu gel, potetchips. og revet 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano.
(M, SN, SV)
259,-
Hovedretter
Juletallerken
Klassisk juletallerken med norsk ribbe med sprøstekt svor, hjemmelagde grove medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, tyttebær, mandelpotet, sennep og julesaus. (M, H, SN)
545,-
Reinsdyr
Reinsdyr med karamellisert jordskokkpuré, saltbakte rødbeter, smørstekt sopp, langtidsstekt delikatesseløk, syltet rødbet med solbær og hasselnøtter, viltsaus og pommes anna. (M, HA, SL, SV)
565
Pinnekjøtt
Urøkt pinnekjøtt fra Pers Kjøkken servert med Vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjysaus. Servert to ganger. (M)
620,-
Lutefisk
Lutefisk fra Brødrene Berg på Værøy i Lofoten. Servert med baconfett, ertestuing, sirup, brunost, lefse, et utvalg av sennep, mandelpotet og sennepssaus. Servert to ganger. (F, M, H, SN)
745,-
Dessert
Sjokoladefondant
Serveres med vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri). (H, M, E)
215,-
Ostetallerken
Et utvalg av fire modne oster, søt marmelade, karamelliserte valnøtter og nøttekjeks. (M, H, VA, N)
279,-
Riskrem
Riskrem med kirsebærsaus og mandler. (M, N)
190,-
Husets Is
Vaniljeis, bringebæris, sjokoladeis. (M)
175,-
Crème Brûlée
Lun crème brûlée med vaniljeis tilsmakt med skogsbær og brent hvitsjokolade. (M, E)
210,-
Petit Four
Tre små søte fristelser. (E, M, N)
125,-
3-Retter Julemeny
Gravlaks
Tynne skiver gravet laks med dillstuede poteter, rugbrødchips og sennepssaus.
(M, F, SN, R)
Juletallerken
Klassisk juletallerken med norsk ribbe med sprøstekt svor, hjemmelagde grove medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, tyttebær, mandelpotet, sennep og julesaus.
(M, H, SN)
eller
Pinnekjøtt
Urøkt pinnekjøtt fra Pers Kjøkken servert med Vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjysaus. Servert to ganger.
(M)
Riskrem
Riskrem med kirsebærsaus og mandler.
(M, N)

