Julemeny


Forretter

Gravlaks

Gingravet laks på smørstekt shokupanbrød, snøfrisk tilsmakt med pepperrot, reddik, karamelliserte hasselnøtter og dillolje.
(H,M,HA,E,F)

235,-

Hummerbisque

Kremet hummerbisque med krepsehaler og dill olje.
(M,SK,SL,SV)

259,-

Carpaccio av hjort

Tynne skiver av rå hjort servert med alpeostkrem, solbærgel med hint av rosmarin, crispy løk, saltbakte rødbeter, syltat delikatesseløk og løyrom.
(M,E,SN)

249,-


Hovedretter

Juletallerken

Klassisk juletallerken med norsk ribbe med sprøstekt svor, hjemmelagde grove medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, tyttebær, mandelpotet, sennep og julesaus.
(M,H,SN)

499,-

Pinnekjøtt

Urøkt pinnekjøtt fra Pers kjøkken servert med vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjysaus. Servert to ganger.
(M)

589,-

Reinsdyr

Reinsdyr med karamellisert jordskokkpuré, saltbakte rødbeter, smørstekt sopp, langtidsstekt delikatesseløk, syltet rødbet med solbær og hasselnøtter, viltsaus og pommes anna.
(M,HA,SL,SV)

535,-

Lutefisk

Lutefisk fra brødrene Berg på Værøy i Lofoten. Servert med baconfett, ertestuing, sirup, brunost, lefse, et utvalg av sennep, mandelpotet og sennepssaus. Servert to ganger.
(M,H,SN)

Ekstra servering + 95,-

699,-

Torsk

Ovnsbakt torsk med smørstekte blomkålsbuketter, aspargesbønner vendt med sjalottløk, langtidsstekt delikastesseløk, crispy grønnkål, rødvinssaus tilsmakt med estragon og urtepoteter.
(M,F,SL,SV)

489,-


Desserter

Riskrem

Riskrem med kirsebærsaus og mandler.
(M,N)

175,-

Sjokoladefondant

Sjokoladefondant med vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri).
(H, M, E, N)

199,-

Hjemmelaget Is

Vaniljeis, bringebæris, sjokoladeis.
(M)

175,-

Crème Brûlée

Lun crème brûlée med vaniljeis tilsmakt med skogsbær og brent hvitsjokolade.
(M, H, E)

195,-

Ostetallerken

Et utvalg av fire modne oster, søt marmelade, karamelliserte valnøtter og nøttekjeks.
(M, H, VA, N)

279,-

Petit Four

Tre små søte fristelser.
(E, M, N)

125,-


3-retter jul

Gravlaks

Gingravet laks på smørstekt shokupanbrød, snøfrisk tilsmakt med pepperrot, reddik, karamelliserte hasselnøtter og dillolje.


Juletallerken

Klassisk juletallerken med norsk ribbe med sprøstekt svor, hjemmelagde grove medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, tyttebær, mandelpotet, sennep og julesaus.

Eller

Pinnekjøtt

Urøkt pinnekjøtt servert med vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjysaus. Servert to ganger.


Sjokoladefondant

Riskrem med kirsebærsaus og mandler.

3-retter juletallerken:
3-retter pinnekjøtt:

825,-
915,-