Julemeny

Fra 7.November


Julelunsj

Gravlaks

Tynne skiver gravet laks med dillstuede poteter, rugbrødchips og sennepssaus.
(M, F, SN, R)

305,-

Juletallerken

Klassisk juletallerken med norsk ribbe med sprøstekt svor, hjemmelagde medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, tyttebær, mandelpotet, sennep og julesaus. (M, H, SN)

395,-

Ribbesmørbrød

Smørstekt surdeigsbrød med lun tynnskjært ribbe, rødkål, eple, fiken, salte mandler og sennepsdressing. (H, SN, N)

315,-

Forretter

Gravlaks

Tynne skiver gravet laks med dillstuede poteter, rugbrødchips og sennepssaus.
(M, F, SN, R)

250,-

Løyrom

Serveres med smørstekt brioche brød, 12 timer hengt rømme, rødløk og gressløk.
(H, M, F, SV)

325,-

Sjøkrepshale

Yakitorigrillet sjøkrepshale med sjøkreps bisque, fennikelmarmelade og syltet gulrot. (M, SK, SV)

285,-

Tartar

Finkuttet indrefilet av storfe vendt med Dijonsennep, gressløk, sjalottløk og gressløkolje. Servert med syltet rabarbra, eple og yuzu gel, potetchips. og revet 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano.
(M, SN, SV)

259,-

Hovedretter

Juletallerken

Klassisk juletallerken med norsk ribbe med sprøstekt svor, hjemmelagde grove medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, tyttebær, mandelpotet, sennep og julesaus. (M, H, SN)

545,-

Reinsdyr

Reinsdyr med karamellisert jordskokkpuré, saltbakte rødbeter, smørstekt sopp, langtidsstekt delikatesseløk, syltet rødbet med solbær og hasselnøtter, viltsaus og pommes anna. (M, HA, SL, SV)

565

Pinnekjøtt

Urøkt pinnekjøtt fra Pers Kjøkken servert med Vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjysaus. Servert to ganger. (M)

620,-

Lutefisk

Lutefisk fra Brødrene Berg på Værøy i Lofoten. Servert med baconfett, ertestuing, sirup, brunost, lefse, et utvalg av sennep, mandelpotet og sennepssaus. Servert to ganger. (F, M, H, SN)

745,-

Dessert

Sjokoladefondant

Serveres med vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri). (H, M, E)

215,-

Ostetallerken

Et utvalg av fire modne oster, søt marmelade, karamelliserte valnøtter og nøttekjeks. (M, H, VA, N)

279,-

Riskrem

Riskrem med kirsebærsaus og mandler. (M, N)

190,-

Husets Is

Vaniljeis, bringebæris, sjokoladeis. (M)

175,-

Crème Brûlée

Lun crème brûlée med vaniljeis tilsmakt med skogsbær og brent hvitsjokolade. (M, E)

210,-

Petit Four

Tre små søte fristelser. (E, M, N)

125,-

3-Retter Julemeny

Gravlaks

Tynne skiver gravet laks med dillstuede poteter, rugbrødchips og sennepssaus.
(M, F, SN, R)

Juletallerken

Klassisk juletallerken med norsk ribbe med sprøstekt svor, hjemmelagde grove medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, tyttebær, mandelpotet, sennep og julesaus.
(M, H, SN)

eller

Pinnekjøtt

Urøkt pinnekjøtt fra Pers Kjøkken servert med Vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjysaus. Servert to ganger.
(M)

Riskrem

Riskrem med kirsebærsaus og mandler.
(M, N)

3-retter med Juletallerken 885,-  
Vinpakke 460,-

3-retter med Pinnekjøtt 949,-
Vinpakke 435,-