Back to All Events

4-retters lørdagstilbud

Hvit Asparges

Servert med brunet smør-hollandaise, macadamianøtter, ørretrogn og dill- og hylleblomstsirup.
(M, E, N, SV)

Piggvar

Ovnsbakt piggvar med hvit asparges, fennikelmarmelade, Osetra-Caviar, macadamianøtter, brunet smør, sherry beurre blanc, dill- og hylleblomstolje. Servert med smørstekte urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy.
(F, M, N, SV)

And

Rosa stekt and servert med persillerotpuré, grillet minipurre, spinat, stekt ramsløk, bordelaisesaus med pancetta og rabarbra. Servert med potetpuré tilsmakt med Comté.
(M, SV)

Sjokoladefondant

Serveres med vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri).
(H, M, E, N)

Previous
Previous
May 14

Fransk Finesse fra Burgund: Winemakersdinner med Domaine de Bellene