Back to All Events

4-retters lørdagstilbud

Sjøkrepshale

Yakitori grillet sjøkrepshale penslet med champagne og sjøkrepsglaze, servert med skalldyrssaus.
(H, M, SK, SV)

Kveite

Ovnsbakt kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørettrogn, gressløk og eplehollandaise. Serverte med smørstekte urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy.
(M, VA, F, SV)

Lam

Pannestekt ytrefilet av lam med karamellisert gulrotpure, saltbakt sellerirot, romanesco, mini rødbet vendt i solbærglaze, sjalottløk og lammesjy tilsmakt rosmarin. Servert med potetkrokket fylt med comté.
(M, H, E, SV)

Sjokoladefudge

Toppet med hvit sjokolademousse, nøtter, bær, gel og bringebæris.
(M, H, N)

Previous
Previous
March 1

4- retterstilbud

Next
Next
May 14

Fransk Finesse fra Burgund: Winemakersdinner med Domaine de Bellene