LUNSJ | PIZZA | MIDDAG | DESSERT | BARNEMENY | 3-RETTERSTILBUD | SNACKS | 3-RETTER JULEMENY
Middag
Serveres fra 16:00
A la Carte Forretter (Fra 16:00)
Gravlaks 250,-
Tynne skiver gravet laks med dillstuede poteter, rugbrødchips og sennepssaus.
(H, M, F, SN, R)
Sjøkrepshale 285,-
Yakitorigrillet sjøkrepshale med sjøkreps bisque, fennikelmarmelade og syltet gulrot.
(M, SK, SV)
Løyrom 325,-
Serveres med smørstekt brioche brød, 12 timer hengt rømme, rødløk og gressløk.
(H, M, F, SV)
Tartar 259,-
Finkuttet indrefilet av storfe vendt med Dijonsennep, gressløk, sjalottløk og gressløkolje. Servert med syltet rabarbra, eple og yuzu gel, potetchips. og revet 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano.
(M, SN, SV)
Spekemat & Ost (2 pers) 349,-
Parmaskinke, trøffelsalami, fennikelsalami, Parmigiano Reggiano 38 mnd, Comtè 30 mnd, oliven, karamelliserte valnøtter og snackbrød.
(H, M, VA)
A la Carte Hovedretter (Fra 16:00)
Juletallerken 545,-
Klassisk juletallerken med norsk ribbe med sprøstekt svor, hjemmelagde grove medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, tyttebær, mandelpotet, sennep og julesaus.
(M, H, SN)
Pinnekjøtt 620,-
Urøkt pinnekjøtt fra Pers Kjøkken servert med Vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjysaus. Servert to ganger.
(M)
Lutefisk 745,-
Lutefisk fra Brødrene Berg på Værøy i Lofoten. Servert med baconfett, ertestuing, sirup, brunost, lefse, et utvalg av sennep, mandelpotet og sennepssaus. Servert to ganger.
(F, M, H, SN)
Kveite 525,-
Ovnsbakt kveite med brokkolini, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørettrogn, gressløk og eplehollandaise. Serverte med smørstekte urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy.
(M, VA, F, SV)
Indrefilet av storfe 545,-
Grillet indrefilet av storfe, smørstekte aroma og portobellosopp, brokkolini, hvitløksmør og Madeirasaus. Servert med pommes anna.
(M)
Reinsdyr 565,-
Reinsdyr med karamellisert jordskokkpuré, saltbakte rødbeter, smørstekt sopp, langtidsstekt delikatesseløk, syltet rødbet med solbær og hasselnøtter, viltsaus og pommes anna.
(M, HA, SL, SV)
Hele Dagen
Serveres hele dagen
Cajun Biffpasta
Kremet bucatinipasta med cajun krydret indrefilet av storfe toppet med pesto, søt paprika, vårløk, semitørket tomater og , 38 mnd lagret Parmigiano – Reggian.
(H, M, SN)
319,-
Skalldyrspasta
Bucatinipasta vendt i en kremet skalldyrsaus med vongoleskjell, reker, grillet scampi og chiliolje. (M, H, SK, SV, B)
335,-
Cæsarsalat
Romano vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, , 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger. (H, M, E, SN, F)
299,-
Scampisalat
Panestekte MSC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette. (H, SK, SO, SE, SV)
295,-
Paparazzi smash burger
160 gram dobbel cheeseburger med to skiver smeltet cheddar servert i brioche med klassisk burgerdressing, salat, syltet agurk, løk og ketchup. Serveres med pommes frites. (bytt til søtpotetfries for +20,-). (H, M, E, SN, SV)
335,-
Trøffelburger
150 gram kvernet høyrygg av storfe som servert i brioche med cheddar, bacon, trøffelaioli, salat og rødløkskompott. Serveres med pommes frites. (bytt til søtpotetfries for +20,-). (H, M, E)
325,-
Baconjam & BBQ Burger
150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i brioche med chilimajones, baconjam & BBQ, potet sticks og pepper jack ost. Serveres med pommes frites. (bytt til søtpotetfries for +20, -). (H, M, E, SO)
325,-
Hvitløksbrød & Aioli
Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk og aioli. (H, M, E)

