LUNSJ | PIZZA | MIDDAG | DESSERT | BARNEMENY | 3-RETTERSTILBUD | 5-RETTERSTILBUD | SNACKS | JULEMENY
Middag
Serveres fra 16:00 til 22:00
Hele Dagen
Serveres hele dagen
Cajun Biffpasta
Kremet Bucatinipasta med cajun krydret indrefilet av storfe toppet med pesto, søt paprika, vårløk, semitørket tomater og , 38 mnd lagret Parmigiano – Reggian.
(H, M, SN)
319,-
Braisert oksekjake
Langtids braisert oksekjake i rødvinskraft, smørstekt fransk mini gulrot, ordskokkchips og potetpuré tilsmakt med confitert hvitløk og comté. (H, M, SV)
345,-
Skalldyrspasta
Bucatinipasta vendt i en kremet skalldyrsaus med vongoleskjell, reker, grillet scampi og chiliolje. (M, H, SK, SV, B)
335,-
Blomkål (vegetar)
Ovnsbakt blomkål med smørstekte grønne erter, syltet delikatesseløk, macademianøtter, jordskokkchips og sherry beurre blanc. (M, N, SV)
275,-
Cæsarsalat
Romano vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, , 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger. (H, M, E, SN, F)
299,-
Scampisalat
Panestekte MSC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette. (SK, SO, SE, SV)
279,-
Paparazzi smash burger
160 gram dobbel cheeseburger med to skiver smeltet cheddar servert i potato bun med klassisk burgerdressing, salat, syltet agurk, løk, ketchup og amerikansk sennep. Serveres med pommes frites (bytt til søtpotetfries for +20,-). (H, M, E, SN, SV)
335,-
Trøffelburger
150 gram kvernet høyrygg av storfe som servert i potato bun med cheddar, bacon, trøffelaioli, salat og rødløkskompott. Serveres med pommes frites. (bytt til søtpotetfries for +20,-). (H, M, E)
325,-
Baconjam & BBQ Burger
150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i potato bun med chilimajones, baconjam & BBQ, potet sticks og pepper jack ost. Serveres med pommes frites. (bytt til søtpotetfries for +20, -). (H, M, E, SO)
325,-
Hvitløksbrød & Aioli
Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk og aioli. (H, M, E)
79,-
Ekstra burgerkjøtt med ost 150g
85,-
Pommes frites
Søtpotetfries
Aioli
Chilimajones
79,-
99,-
39,-
39,-
A la Carte Forretter (Fra 16:00)
Kantarell & Portobellosuppe 195,-
Kremet soppsuppe med surdeigskrutonger og gressløkolje.
(M, H, SO, SV)
Sjøkrepshale 285,-
Yakitorigrillet sjøkrepshale med sjøkreps bisque, fennikelmarmelade og syltet gulrot.
(M, SK, SV)
Kamskjell 275,-
Stekt kamskjell med karamellisert blomkålpuré, yuzu gel, smørsaus tilsmakt med klar tomatkraft, ørretrogn og crisp.
(M, SK, H, SV)
Tartar 259,-
Finkuttet indrefilet av storfe vendt med Dijonsennep, gressløk, sjalottløk og gressløkolje. Servert med syltet rabarbra, eple og yuzu gel, potetchips. og revet 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano.
(M, SN, SV)
Spekemat & Ost (2 pers) 349,-
Parmaskinke, trøffelsalami, fennikelsalami, Parmigiano Reggiano 38 mnd, Comtè 30 mnd, oliven, karamelliserte valnøtter og snackbrød.
(H, M, VA)
A la Carte Hovedretter (Fra 16:00)
Kveite 525,-
Ovnsbakt kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørettrogn, gressløk og eplehollandaise. Serverte med smørstekte urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy.
(M, VA, F, SV)
Torsk 495,-
Ovnsbakt torsk med, fargede blomkål buketter fra Gilhus gård i Lier, brokkolini, ristet macademianøtter og kremet sjøkrepssaus. Servert med smørstekte morene poteter fra bjærtnes & hoel på Nøtterøy.
(F, M, N, SK)
Indrefilet av storfe 545,-
Grillet indrefilet av storfe, smørstekte kantareller og portobellosopp, brokkolini, hvitløksmør og Madeirasaus. Servert med potetpuré tilsmakt med confitert hvitløk og comté. (M)
Lam 525,-
Rosa stekt ytrefilet av lam vendt i pistasj og nøttecrust, solbær syltet beter, blomkål buketter, franske mini gulrøtter, lammesjy og potetpuré tilsmakt med confitert hvitløk og comté.
(H, N, M, SV)

