LUNSJ | PIZZA | MIDDAG | DESSERT | BARNEMENY | 3-RETTERSTILBUD | 5-RETTERSTILBUD | SNACKS
MIDDAG
Serveres fra 16:00 til 22:00
Hele Dagen
Serveres hele dagen
Cajun Biffpasta
Kremet linguinepasta med cajun krydret indrefilet av storfe toppet med pesto, søt paprika, vårløk, semitørket tomater og , 38 mnd lagret Parmigiano – Reggian.
(H, M, SN)
319,-
Skalldyrspasta
Linguinepasta vendt i en kremet skalldyrsaus med vongoleskjell, reker, grillet scampi og chiliolje.
(M, H, SK, SV, B)
335,-
Salsiccia & ‘Nduja pasta
Casareccepasta vendt i en spicy og kremet Salsiccia & ‘Nduja saus tilsmakt med rosmarin og 38 mnd lagret Parmigiano Reggiano.
(H,M,E,SV)
289,-
Blomkål (vegetar)
Ovnsbakt blomkål med smørstekte grønne erter, syltet delikatesseløk, macademianøtter, jordskokkchips og sherry beurre blanc.
(M,N,SV)
275,-
Cæsarsalat
Romano vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, , 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger.
(H, M, E, SN, F)
299,-
Scampisalat
Panestekte MSC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette.
(SK, SO, SE, SV)
295,-
Hvitvinsdampede blåskjell
Servert i kremet saus tilsmakt med hvitløk og timian. Serveres med sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk.
(M,B)
339,-
Kremet fiskesuppe
Laget på hvit fisk, fiskekraft. Servert med rotgrønnsaker, pillede reker, blåskjell og dagens fangst. Serveres med sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk.
(M, F, SK, B)
299,-
Trøffelburger
150 gram kvernet høyrygg av storfe som servert i potato bun med cheddar, bacon, trøffelaioli, salat og rødløkskompott. Serveres med pommes frites (bytt til søtpotetfries for +20,-) (H, M, E)
325,-
Baconjam & BBQ Burger
150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i potato bun med chilimajones, baconjam & BBQ, potet sticks og pepper jack ost. Serveres med pommes frites (bytt til søtpotetfries for +20, -).
(H, M, E, SO)
325,-
Spicy Thai Burger
150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i potato bun med thaicurrymajones, soya infused champignon, syltet jalapenos, crispy løk, gulrot, vårløk og pepper jack ost. Serveres med pommes frites (bytt til søtpotetfries for +20, -).
(H, M, E, SO, SL)
325,-
Ekstra burgerkjøtt med ost 150g
85,-
Pommes frites
Søtpotetfries
79,-
99,-
Aioli
Chilimajones
39,-
39,-
Hvitløksbrød & Aioli
Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk og aioli.
(H, M, E)
79,-
A la Carte Forretter (Fra 16:00)
Hvit Asparges 289,-
Servert med brunet smør-hollandaise, macadamianøtter, ørretrogn og dill- og hylleblomstsirup.
(M, E, N, SV)
Løyrom 325,-
Serveres med smørstekt brioche brød, 12 timer hengt rømme, rødløk og gressløk.
(H, M, F, SV)
Sjøkreps 325 ,-
Gratinert sjøkreps med urtesmør, sitron smørstekt surdeigsbrød og aioli.
(SK, M, H, E, SV)
Tartar 259,-
Finkuttet indrefilet av storfe vendt med Dijonsennep, gressløk, sjalottløk og gressløkolje.
Servert med syltet rabarbra, eple og yuzu gel, potetchips og revet 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano.
(M, SN, SV)
Spekemat & Ost (2 pers) 349,-
Parmaskinke, trøffelsalami, fennikelsalami, Parmigiano Reggiano 38 mnd, Comtè 30 mnd, oliven, karamelliserte valnøtter og snackbrød.
(H, M VA)
A la Carte Hovedretter (Fra 16:00)
Kveite 499,-
Ovnsbakt kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørettrogn, gressløk og eplehollandaise. Serverte med smørstekte urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy.
(M, VA, F, SV)
Piggvar 529,-
Ovnsbakt piggvar med hvit asparges, fennikelmarmelade, Osetra-Caviar, macadamianøtter, brunet smør, sherry beurre blanc, dill- og hylleblomstolje. Servert med smørstekte urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy.
(F,M,N,SV)
Indrefilet 529,-
Indrefilet servert med aspargesbønner vendt i yuzu-vinaigrette, sprøstekt løk, grønnpeppersaus og potetpuré tilsmakt med Comté.
(M,H, SV)
And 499,-
Rosa stekt and servert med persillerotpuré, grillet minipurre, spinat, stekt ramsløk, bordelaisesaus med pancetta og rabarbra. Servert med potetpuré tilsmakt med Comté.
(M,SV)