MIDDAG
Serveres fra 16:00 til 22:00
Trøffel burger
200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med ost, karamellisert løk, teriyakisopp og trøffelaioli.
(H,M,E)
255,-
Spicy umamiburger
200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med teriyakisopp, løkchutney, tomatmarmelade og chilimajones.
(H,M,E,SO,SN)
260,-
Dobbel cheese burger
200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med løk, sennep, ketchup og to skiver smeltet cheddar.
(H,M,E,SN)
245,-
Ekstra burgerkjøtt med ost 100g
Pommes frites
Søtpotetfries
75,-
79,-
89,-
Cæsarsalat
Romano vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger.
(H,M,E,S,F)
289,-
Scampisalat
Panestekte MSC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette.
(SK,SO,SE,SV)
279,-
Cajun biffpasta
Kremet linguinepasta med søt paprika, vårløk, confiterte tomater, parmesan og cajun krydret biff toppet med pesto.
(H,M,SN)
299,-
Skalldyrspasta
Linguinepasta vendt i en kremet skalldyrsaus med vongoleskjell, reker, grillet scampi og chiliolje.
(M,H,SK,SV)
319,-
Steinsopprisotto (Vegetar)
Arborio ris med hvitvin, shitakekraft smørstekt steinsopp, , 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og fritert østersopp.
(M)
245,-
Hvitvinsdampede blåskjell
Hvitvinsdampede blåskjell servert i kremet saus tilsmakt med hvitløk og timian. Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk.
(M,B)
325,-
Kremet fiskesuppe
Laget på hvitfisk og blåskjellkraft. Servert med rotgrønnsaker, pillede reker, blåskjell og dagens fangst. Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk.
(M,F,SK,B)
289,-
Hvitløksbrød & Aioli
Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk og aioli.
(H,M)
79,-
Forretter
Spekemat & Ost ( 2 pers )
Parmaskinke, trøffelsalami, fennikelsalami, Parmigiano Reggiano 24 mnd, Comte 16 mnd, oliven og snackbrød. (H,M)
349,-
Laks
Carpaccio av laks, ørret rogn, yuzugel, syltet delikatesseløk, dillolje, gochujangglaze, gressløk, khatifi crisp.
(H,SV,SL)
249,-
Skalldyrravioli
Åpen ravioli med skalldyr, hasselnøtter, beurre noisette og skalldyrsaus.
(SK,H,M,HA)
269,-
Hvit Aspargessuppe
Aspargessuppe laget på hvite tyske asparges med smørstekte asparges og ramsløksolje.
(M,SV)
229,-
Hovedretter
Kveite
Ovnsbakt kveite med smørstekte grønne og hvite asparges, spinat, syltet delikatesseløk, valnøtter, ørretrogn, ramsløksolje og blåskjellsaus.
(SK,BL,M,VA,SV)
489,-
Piggvar
Ovnsbakt Piggvar med blomkålpuré, brokkolini, grillet purreløk, syltet knutekål, dillolje og eple beurre blanc.
(F,M,SV)
499,-
Entrecôte
250 gram Black Angus Entrecôte fra Argentina, smørstekt portobellosopp, ramsløksmør og bearnaisesaus.
(M,E)
499,-
Lam
Ytrefilet av lamb vendt i persille crisp, gulrotpuré, saltbakt delikatesseløk, edamamebønner, hjertesalat vendt i Chardonnay glaze, bubu arare crisp, ramsløkchips og morkel saus.
(M,SV)
479,-
Alle hovedretter kommer med smørstekte urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy