MIDDAG

Serveres fra 16:00 til 22:00


Trøffel burger 

200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med ost, karamellisert løk, teriyakisopp og trøffelaioli.
(H,M,E)

255,-

Spicy umamiburger

200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med teriyakisopp, løkchutney, tomatmarmelade og chilimajones.
(H,M,E,SO,SN)

260,-

Dobbel cheese burger

200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med løk, sennep, ketchup og to skiver smeltet cheddar.
(H,M,E,SN)

245,-

Ekstra burgerkjøtt med ost 100g

Pommes frites
Søtpotetfries

75,-

79,-
89,-

Cæsarsalat

Romano vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger.
(H,M,E,S,F)

289,-

Scampisalat

Panestekte MSC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette.
(SK,SO,SE,SV)

279,-

Cajun biffpasta

Kremet linguinepasta med søt paprika, vårløk, confiterte tomater, parmesan og cajun krydret  biff toppet med pesto.
(H,M,SN)

299,-

Skalldyrspasta

Linguinepasta vendt i en kremet skalldyrsaus med vongoleskjell, reker, grillet scampi og chiliolje.
(M,H,SK,SV)

319,-

Steinsopprisotto  (Vegetar)

Arborio ris med hvitvin, shitakekraft smørstekt steinsopp, , 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og fritert østersopp.
(M)

245,-

Hvitvinsdampede blåskjell

Hvitvinsdampede blåskjell servert i kremet saus tilsmakt med hvitløk og timian. Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk.
(M,B)

325,-

Kremet fiskesuppe

Laget på hvitfisk og blåskjellkraft. Servert med rotgrønnsaker, pillede reker, blåskjell og dagens fangst. Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk.
(M,F,SK,B)

289,-

Hvitløksbrød & Aioli 

Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk og aioli.
(H,M)

79,-

Forretter

Spekemat & Ost ( 2 pers )

Parmaskinke, trøffelsalami, fennikelsalami, Parmigiano Reggiano 24 mnd, Comte 16 mnd, oliven og snackbrød. (H,M)

349,-

Laks

Carpaccio av laks, ørret rogn, yuzugel, syltet delikatesseløk, dillolje, gochujangglaze, gressløk, khatifi crisp.
(H,SV,SL)

249,-

Skalldyrravioli 

Åpen ravioli med skalldyr, hasselnøtter, beurre noisette og skalldyrsaus.
(SK,H,M,HA)

269,-

Hvit Aspargessuppe

Aspargessuppe laget på hvite tyske asparges med smørstekte asparges og ramsløksolje.
(M,SV)

229,-

Hovedretter

Kveite

Ovnsbakt kveite med smørstekte grønne og hvite asparges, spinat, syltet delikatesseløk, valnøtter, ørretrogn, ramsløksolje og blåskjellsaus.
(SK,BL,M,VA,SV)

489,-

Piggvar  

Ovnsbakt Piggvar med blomkålpuré, brokkolini, grillet purreløk, syltet knutekål, dillolje og eple beurre blanc.
(F,M,SV)

499,-

Entrecôte 

250 gram Black Angus Entrecôte fra Argentina, smørstekt portobellosopp, ramsløksmør og bearnaisesaus.
(M,E)

499,-

Lam

Ytrefilet av lamb vendt i persille crisp, gulrotpuré, saltbakt delikatesseløk, edamamebønner, hjertesalat vendt i Chardonnay glaze, bubu arare crisp, ramsløkchips og morkel saus.
(M,SV)

479,-

Alle hovedretter kommer med smørstekte urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy