5-retterstilbud (Fra 16:00)


Kantarell & Portobellosuppe

Kremet soppsuppe med surdeigskrutonger og gressløkolje.
(M, H, SO, SV)

Kamskjell 

Stekt kamskjell med karamellisert blomkålpuré, yuzu gel, smørsaus tilsmakt med klar tomatkraft, ørretrogn og crisp.
(M, SK, H, SV)

eller

Torsk 

Ovnsbakt torsk med, fargede blomkål buketter fra Gilhus gård i Lier, brokkolini, ristet macademianøtter og kremet sjøkrepssaus. Servert med smørstekte morene poteter fra bjærtnes & hoel på Nøtterøy.
(F, M, N, SK)

Lam

Rosa stekt ytrefilet av lam vendt i pistasj og nøttecrust, solbær syltet beter, blomkål buketter, franske mini gulrøtter, lammesjy og potetpuré tilsmakt med confitert hvitløk og comté.
(H, N, M, SV)

Sjokoladefondant

Serveres med vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri).
(H, M, E, N)

5-retter 1250,-
Vinpakke 950,-