5-retterstilbud (Fra 16:00)


Hvit Asparges

Servert med brunet smør-hollandaise, macadamianøtter, ørretrogn og dill- og hylleblomstsirup.
(M, E, N, SV)

Tartar 

Finkuttet indrefilet av storfe vendt med Dijonsennep, gressløk, sjalottløk og gressløkolje. Servert med syltet rabarbra, eple og yuzu gel, potetchips og revet 38 mnd lagret Parmigiano – Reggiano.
(M, SN, SV)

Piggvar 

Ovnsbakt piggvar med hvit asparges, fennikelmarmelade, Osetra-Caviar, macadamianøtter, brunet smør, sherry beurre blanc, dill- og hylleblomstolje. Servert med smørstekte urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy.
(F,M,N,SV)

And 

Rosa stekt and servert med persillerotpuré, grillet minipurre, spinat, stekt ramsløk, bordelaisesaus med pancetta og rabarbra. Servert med potetpuré tilsmakt med Comté.
(M,SV)

Rabarbra & Jordbæris 175,-

Pochert rabarbra, jordbæris, servert med vaniljekrem, toppet med crunch av hvitsjokolade og melkesjokolade.
(M, E)

5-retter: 1190,-

Vinpakke: 875,-