3-retterstilbud (Fra 16:00)


Hvit Asparges

Servert med brunet smør-hollandaise, macadamianøtter, ørretrogn og dill- og hylleblomstsirup.
(M, E, N, SV)

Kveite 

Ovnsbakt kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørettrogn, gressløk og eplehollandaise.  Serverte med smørstekte urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy.

eller

Indrefilet 

Indrefilet servert med aspargesbønner vendt i yuzu-vinaigrette, sprøstekt løk, grønnpeppersaus og potetpuré tilsmakt med Comté.
(M,H, SV)

Sjokoladefondant

Sjokoladefondant med vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri).
(H, M, E, N)

3-retter 865,-

Vinpakke 525,-