LUNSJ
Serveres fra 11:00 til 16:00
Lunsjretter
Kyllingsandwich
Grillet kyllingfilet servert på smørstekt surdeigsbrød, aioli, Vestfoldsalat, pesto, syltet rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og balsamico glaze.
(H,M,E SV,N)
289,-
Skagensandwich
Skagenrøre med reker, rogn, rødløk, dill, rømme og majones servert på ristet surdeigsbrød med salat, fennikel og reddik.
(H,M,E,SL,SK)
299,-
Cajun biffpasta
Kremet linguinepasta med cajun krydret indrefilet av storfe toppet med pesto, søt paprika, vårløk, semitørket tomaterog parmesan.
(H,M,SN)
299,-
Skalldyrspasta
Linguinepasta vendt i en kremet skalldyrsaus med vongoleskjell, reker, grillet scampi og chiliolje.
(M,H,SK,SV)
319,-
Spicy umamiburger
200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med teriyakisopp, løkchutney, tomatmarmelade, Parmesanost og chilimajones.
(H,M,E,SO,SN)
260,-
Steinsopprisotto (Vegetar)
Skagenrøre med reker, rogn, rødløk, dill, rømme og majones servert på ristet surdeigsbrød med salat, fennikel og reddik.
(H,M,E,SL,SK)
245,-
Trøffel burger
200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med ost, karamellisert løk, teriyakisopp og trøffelaioli.
(H,M,E)
255,-
Dobbel cheese burger
200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med løk, sennep, ketchup og to skiver smeltet cheddar.
(H,M,E,SN)
245,-
Ekstra burgerkjøtt med ost 100g
Pommes frites
Søtpotetfries
75,-
79,-
89,-
Hvitvinsdampede blåskjell
Hvitvinsdampede blåskjell servert i kremet saus tilsmakt med hvitløk og timian. Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk.
(M,B)
325,-
Kremet fiskesuppe
Laget på hvitfisk og blåskjellkraft. Servert med rotgrønnsaker, pillede reker, blåskjell og dagens fangst. Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk.
(M,F,SK,B)
289,-
Cæsarsalat
Romanosalat vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger.
(H,M,E,S,F)
289,-
Scampisalat
Panestekte MSC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette.
(SK,SO,SE,SV)
279,-
Hvitløksbrød & Aioli
Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk og aioli.
(H,M)