LUNSJ

Serveres fra 11:00 til 16:00


Lunsjretter

Kyllingsandwich

Grillet kyllingfilet servert på smørstekt surdeigsbrød, aioli, Vestfoldsalat, pesto, syltet rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og balsamico glaze.
(H,M,E SV,N)

289,-

Skagensandwich  

Skagenrøre med reker, rogn, rødløk, dill, rømme og majones servert på ristet surdeigsbrød med salat, fennikel og reddik.
(H,M,E,SL,SK)

299,-

Cajun biffpasta  

Kremet linguinepasta med cajun krydret indrefilet av storfe toppet med pesto, søt paprika, vårløk, semitørket tomaterog parmesan.
(H,M,SN)

299,-

Skalldyrspasta  

Linguinepasta vendt i en kremet skalldyrsaus med vongoleskjell, reker, grillet scampi og chiliolje.
(M,H,SK,SV)

319,-

Spicy umamiburger  

200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med teriyakisopp, løkchutney, tomatmarmelade, Parmesanost og chilimajones.
(H,M,E,SO,SN)

260,-

Steinsopprisotto  (Vegetar)  

Skagenrøre med reker, rogn, rødløk, dill, rømme og majones servert på ristet surdeigsbrød med salat, fennikel og reddik.
(H,M,E,SL,SK)

245,-

Trøffel burger   

200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med ost, karamellisert løk, teriyakisopp og trøffelaioli.
(H,M,E)

255,-

Dobbel cheese burger         

200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med løk, sennep, ketchup og to skiver smeltet cheddar.
(H,M,E,SN)

245,-

Ekstra burgerkjøtt med ost 100g

Pommes frites
Søtpotetfries  

75,-

79,-
89,-

Hvitvinsdampede blåskjell 

Hvitvinsdampede blåskjell servert i kremet saus tilsmakt med hvitløk og timian. Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk.
(M,B)

325,-

Kremet fiskesuppe 

Laget på hvitfisk og blåskjellkraft. Servert med rotgrønnsaker, pillede reker, blåskjell og dagens fangst. Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk.
(M,F,SK,B)

289,-

Cæsarsalat 

Romanosalat vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger.
(H,M,E,S,F)

289,-

Scampisalat 

Panestekte MSC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette.
(SK,SO,SE,SV)

279,-

Hvitløksbrød & Aioli 

Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk og aioli.
(H,M)

79,-