LUNSJ | PIZZA | BARNEMENY | DESSERT | FORRETTER | HOVEDRETTER | 3-RETTERSTILBUD | 5-RETTERSTILBUD
A la Carte Hovedretter (Fra 16:00)
Kveite 489,-
Ovnsbakt kveite med asparges, sautert spinat, røde druer, skivet valnøtt, valnøttolje, ørettrogn, gressløk og eplehollandaise. Serverte med smørstekte urtepoteter fra Bjertnæs og Hoel fra Nøtterøy .
(M, VA, F, SV)
Torsk 489,-
Ovnsbakt torsk med smørstekte blomkålsbuketter, aspargesbønner vendt med sjalottløk, langtidsstekt delikastesseløk, crispy grønnkål, rødvinssaus tilsmakt med estragon og urtepoteter.
(M,F,SL,SV)
Indrefilet 495,-
Indrefilet av storfe med blomkålpuré, smørstekt spinat, grillet løk, stekt sopp, rødvinssaus og pommes anna.
(M, SL, SV)
Reinsdyr 535,-
Reinsdyr med karamellisert jordskokkpuré, saltbakte rødbeter, smørstekt sopp, langtidsstekt delikatesseløk, syltet rødbet med solbær og hasselnøtter, viltsaus og pommes anna.
(M,HA,SL,SV)