3-retters Juletilbud (Fra 16:00)


Gravlaks

Gingravet laks på smørstekt shokupanbrød, snøfrisk tilsmakt med pepperrot, reddik, karamelliserte hasselnøtter, sennepssaus og dillolje.
(F, H, M, HA, E, SN)

Juletallerken

Klassisk juletallerken med norsk ribbe med sprøstekt svor, hjemmelagde grove medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, tyttebær, mandelpotet, sennep og julesaus.
(M, H, SN)

eller

Pinnekjøtt

Urøkt pinnekjøtt fra Pers Kjøkken servert med Vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjysaus. Servert to ganger.
(M)

Riskrem

Riskrem med kirsebærsaus og mandler.
(M, N)

3-retter med Juletallerken 825,-
3-retter med Pinnekjøtt 915,-
Vinmeny 430,-