LUNSJ | PIZZA | BARNEMENY | DESSERT | FORRETTER | HOVEDRETTER | 3-RETTERS JULETILBUD | 3-RETTERSTILBUD
3-retters Juletilbud (Fra 16:00)
Gravlaks
Gingravet laks på smørstekt shokupanbrød, snøfrisk tilsmakt med pepperrot, reddik, karamelliserte hasselnøtter, sennepssaus og dillolje.
(F, H, M, HA, E, SN)
Juletallerken
Klassisk juletallerken med norsk ribbe med sprøstekt svor, hjemmelagde grove medisterkaker, medisterpølse, surkål, rødkål, tyttebær, mandelpotet, sennep og julesaus.
(M, H, SN)
eller
Pinnekjøtt
Urøkt pinnekjøtt fra Pers Kjøkken servert med Vossakorv, rotmos, mandelpotet og sjysaus. Servert to ganger.
(M)
Riskrem
Riskrem med kirsebærsaus og mandler.
(M, N)