LUNSJ
Serveres fra 11:00 til 16:00
Lunsjretter
Kyllingsandwich
Grillet kyllingfilet servert på smørstekt surdeigsbrød, aioli, Vestfoldsalat, pesto, syltet rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og balsamico glaze.
(H,M,E SV,N)
289,-
Cajun Biffpasta
Kremet linguinepasta med cajun krydret indrefilet av storfe toppet med pesto, søt paprika, vårløk, semitørket tomater og parmesan.
(H,M,SN)
299,-
Skagensandwich
Skagenrøre med reker, rogn, rødløk, dill, rømme og majones servert på ristet surdeigsbrød med salat, fennikel og reddik.
(H,M,E,SL,SK)
299,-
Rigatoni Ragu
Ragu laget på rødvinsbraisert høyrygg av storfe og soffritto. Servert med Rigatonipasta og revet 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano.
(M,H, E, SL)
285,-
Skalldyrspasta
Linguinepasta vendt i en kremet skalldyrsaus med vongoleskjell, reker, grillet scampi og chiliolje.
(M,H,SK,SV,B)
319,-
Steinsopprisotto (Vegetar)
Arborio ris med hvitvin, shitakekraft smørstekt steinsopp, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og fritert østersopp.
(M)
245,-
Oksekjake
Rødvinsbraisert oksekjake med honning glasert minigulrot og crispy sjalottløk. Servert med en luftig potetpuré tilsmakt med confitert hvitløk.
(M, H, SL, SV)
315,-
Hvitløksbrød & Aioli
Sprøstekt surdeigsbrød med hvitløk og aioli.
(H,M)
79,-
Trøffelburger
200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med ost, karamellisert løk, teriyakisopp og trøffelaioli.
(H,M,E)
255,-
Spicy Umamiburger
200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med teriyakisopp, løkchutney, tomatmarmelade og chilimajones.
(H,M,E,SO,SN)
260,-
Dobbel Cheeseburger
200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med løk, sennep, ketchup og to skiver smeltet cheddar.
(H,M,E,SN)
245,-
Ekstra burgerkjøtt med ost 100g
Pommes frites
Søtpotetfries
85,-
79,-
89,-
Cæsarsalat
Romano vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger.
(H,M,E,S,F)
289,-
Scampisalat
Panestekte MSC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette.
(SK,SO,SE,SV)