SMÅRETTER


Serveres fra 16 til 22

Lasagne 269,-

Bolognessaus laget med 100% kvernet høyrygg av storfe, bechamelsaus laget med Gruyére & Parmigiano -Reggiano, fersk pasta og gratinert ost. Servert med hvitløksbrød (H,M,Sl,E)

Steinsopprisotto (Vegetar) 245,-

Arborio ris med hvitvin, shitakekraft smørstekt steinsopp, , 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og fritert østersopp

(M)

Snackbrød 79,-

Steinovnsbakt snackbrød med chili olje, hvitløk, parmesan og organo

(H,M)

Trøffel burger 240,-

200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med ost, karamellisert løk, teriyakisopp og trøffelaioli

(H,M,E)

Spicy umamiburger 245,-

200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med teriyakisopp, løkchutney, tomatmarmelade, manchego ost og chilimajones

(H,M,E,SO,SN)

Dobbel cheese burger 235,-

200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med løk, sennep, ketchup og to skiver smeltet cheddar (H,M,E,SN)

Pommes frites 75,-

Søtpotetfries 85,-

Cæsarsalat 269,-

Romano vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger

(H,M,E,S,F)

Cajun biff pasta 289,-

Kremet linguinepasta med søt paprika, vårløk, confiterte tomater, parmesan og cajun krydret biff toppet med pesto.

(H,M,SN)

Skalldyrspasta 299,-

Linguinepasta vendt i en kremet skalldyrsaus med vongoleskjell, reker, grillet scampi og chiliolje. (M,H,SK,SV)