SNACKS | LUNSJ | PIZZA | SMÅRETTER | À LA CARTE | BARNEMENY | 3-RETTER | VIN I GLASS
SMÅRETTER
Serveres fra 16 til 22
Lasagne 269,-
Bolognessaus laget med 100% kvernet høyrygg av storfe, bechamelsaus laget med Gruyére & Parmigiano -Reggiano, fersk pasta og gratinert ost. Servert med hvitløksbrød (H,M,Sl,E)
Steinsopprisotto (Vegetar) 245,-
Arborio ris med hvitvin, shitakekraft smørstekt steinsopp, , 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og fritert østersopp
(M)
Snackbrød 79,-
Steinovnsbakt snackbrød med chili olje, hvitløk, parmesan og organo
(H,M)
Trøffel burger 240,-
200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med ost, karamellisert løk, teriyakisopp og trøffelaioli
(H,M,E)
Spicy umamiburger 245,-
200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med teriyakisopp, løkchutney, tomatmarmelade, manchego ost og chilimajones
(H,M,E,SO,SN)
Dobbel cheese burger 235,-
200 gram kvernet høyrygg av storfe som er smashed servert i briochebrød med løk, sennep, ketchup og to skiver smeltet cheddar (H,M,E,SN)
Pommes frites 75,-
Søtpotetfries 85,-
Cæsarsalat 269,-
Romano vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger
(H,M,E,S,F)
Cajun biff pasta 289,-
Kremet linguinepasta med søt paprika, vårløk, confiterte tomater, parmesan og cajun krydret biff toppet med pesto.
(H,M,SN)
Skalldyrspasta 299,-
Linguinepasta vendt i en kremet skalldyrsaus med vongoleskjell, reker, grillet scampi og chiliolje. (M,H,SK,SV)