FORRETTER


Serveres fra 16 til 22

Carpaccio av Hjort 235,-

Carpaccio av hjort fylt med comtékrem tilsmakt med trøffel, pære, bokhvete, fritert enokisopp og pæreglaze

(M,H,,SV)

Hummerbisque 249,-

Kremet hummerbisque med hummerhale, syltet rettich, galangalechili olje

(M,SK)

Spekemat & Ost 325,-

Parmaskinke, trøffelsalami, fennikelsalami, Parmigiano Reggiano 24 mnd, Comte 30 mnd, oliven og snackbrød (H,M)

HOVEDRETTER




Torsk 479,-

Ovnsbakt torsk med karamellisert blomkålpuré, ristet blomkål, spinat, syltet delikatesseløk, sandefjordsaus tilsmakt med ørretrogn og dillolje. Servert med potetpuré tilsmakt med gruyère (M,F,SO,SV)

Indrefilet av storfe 489,-

200 gram grillet indrefilet med hvitløksmør, portobellosopp, bearnaisesaus og potetkuler fylt med comté

(M,E,H,SV)

Dåhjort 459,-

Flatbiff av dåhjort, karamellisert løkpuré, saltbakte rødbeter toppet med crispy ris, solbærgel og fløtesaus tilsmakt med brunost. Servert med potetkrokett fylt med comté (M,H,SV)

DESSERT


Sjokoladefondant 195,-

Sjokoladefondant med Grand Cru vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri)

(H,M,E,N)

Husets is 175,-

Grand Cru Vaniljeis, bringebæris, sjokoladeis

(M)

Crème brûlée 185,-

Lun crème brûlée med vaniljeis tilsmakt med skogsbær. Servert med bjørnebær og solbær marinert i rødvinsglaze og crêpe crisp (M,H,E)

Ostetallerken 279,-

Reblochon, Brie, Comte 30 mnd, kraftkar, søt marmelade og nøttekjeks (M, H,VA,N)

Petit Four 95,-

Tre små søte fristelser