SNACKS | LUNSJ | PIZZA | SMÅRETTER | À LA CARTE | BARNEMENY | 3-RETTER | VIN I GLASS
FORRETTER
Serveres fra 16 til 22
Carpaccio av Hjort 235,-
Carpaccio av hjort fylt med comtékrem tilsmakt med trøffel, pære, bokhvete, fritert enokisopp og pæreglaze
(M,H,,SV)
Hummerbisque 249,-
Kremet hummerbisque med hummerhale, syltet rettich, galangalechili olje
(M,SK)
Spekemat & Ost 325,-
Parmaskinke, trøffelsalami, fennikelsalami, Parmigiano Reggiano 24 mnd, Comte 30 mnd, oliven og snackbrød (H,M)
HOVEDRETTER
Torsk 479,-
Ovnsbakt torsk med karamellisert blomkålpuré, ristet blomkål, spinat, syltet delikatesseløk, sandefjordsaus tilsmakt med ørretrogn og dillolje. Servert med potetpuré tilsmakt med gruyère (M,F,SO,SV)
Indrefilet av storfe 489,-
200 gram grillet indrefilet med hvitløksmør, portobellosopp, bearnaisesaus og potetkuler fylt med comté
(M,E,H,SV)
Dåhjort 459,-
Flatbiff av dåhjort, karamellisert løkpuré, saltbakte rødbeter toppet med crispy ris, solbærgel og fløtesaus tilsmakt med brunost. Servert med potetkrokett fylt med comté (M,H,SV)
DESSERT
Sjokoladefondant 195,-
Sjokoladefondant med Grand Cru vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri)
(H,M,E,N)
Husets is 175,-
Grand Cru Vaniljeis, bringebæris, sjokoladeis
(M)
Crème brûlée 185,-
Lun crème brûlée med vaniljeis tilsmakt med skogsbær. Servert med bjørnebær og solbær marinert i rødvinsglaze og crêpe crisp (M,H,E)
Ostetallerken 279,-
Reblochon, Brie, Comte 30 mnd, kraftkar, søt marmelade og nøttekjeks (M, H,VA,N)
Petit Four 95,-
Tre små søte fristelser