Meny
Hvit Aspargessuppe
Kremet aspargessuppe laget på hvite tyske asparges med ramsløkolje.
Steinwein Riesling Trocken 2022
Kveite
Ovnsbakt Sterlingkveite med kaviar, crisp og vichyssoisesaus
Dittelsheim Chardonnay 2021
Piggvar
Piggvar med grønne smørstekte asparges, hollandaise, beurre noisette og hasselnøtter
Westhofen Riesling 1G 2022
Dittelsheim Geiersberg GG 2020
Kalv
Rosa stekt kalv med karamellisert gulrotpuré, sprøstekt ramsløkblader, potetkrokket tilsmakt med Gruyère og morkelsaus
Dittelsheim Spätburgunder 2020
Pris: 1390,-
Onsdag 10.april får vi besøk av Stefan Winter og hans fantastiske viner fra Rheinhessen i Tyskland. Stefan vil fortelle oss om vinene, vinifikasjonen og historien til vinhuset. Vår kjøkkensjef har satt sammen en nydelig 4-retters meny til den uforglemmelige kvelden.
Om vinhuset
Weingut Winter ble etablert i Dittelsheim - Hessloch (Bereich Wonnegau) ved foten av Kloppberg i Rheinhessenregionen. Eiendommen eies av familien Winter og drives av Stefan Winter siden 2000. Dokumenter viser at Riesling og Sylvaner ble dyrket der allerede i 1600. 60% av eiendommens 20 hektar er beplantet med Riesling. Resten er delt mellom Pinot Gris (Grauburgunder), Chardonnay, Sauvignon Blanc og Silvaner.
Siden 2013 er Stefan Winter medlem av den internasjonalt anerkjente forbund for tyske Prädikat vineiendommer VDP. Stefan er også en av grunderne av «message in a bottle», en sammenslutning av unge likesinnede produsenter helt dedikerte til å lage høykvalitets stedspesifikke tørre viner. Stefan lager konsentrerte, klare og presise viner fra Dittelsheim solgt i henhold til VDPs klassifikasjoner